måndag 24 mars 2008

Härlig påsk!

Ja det har vi haft i stugan, vi kom hem idag och for på långfredag. Peter o Annelie och Lowa kom dit på dan och Johan senare på kvällen. På dan hjälptes vi åt och drog lite ris från trädkapningen och eldade upp. Vi gav upp till slut eftersom det var jättejobbigt att få loss ris från högen de gjort, det satt fast i varann. Han som hjälpte oss att kapa träden ska hämta allt istället. På dan grillade vi lite korv och hade mysigt ute. Soligt och lite blåsigt men vi hittade lä.

På kvällen åt vi påskbord och spelade lite kort. Sönerna for hem på påskafton och på kvällen kom sambons syrra och brorsa med respektive och hälsade på. På dan grillade vi ute i solen. Påskdan hade riktigt tråkigt väder, snöade mellan varven, soligt ibland och blåsigt.

I morse var det 20 grader kallt och soligt, fram på dan var det riktigt ljuvligt att sitta på baksidan och sola där det var lä. På framsidan blåste det kalla vindar.

Vi har haft en härlig påsk med skön avkoppling och bra väder trots allt. Ser fram emot nästa gång vi får vara åka dit. Vi kopplar verkligen av där och Smilla stortrivs när hon får springa lös och leka med floppen.

Må så gott och kram.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om du vill lämna kommentar.

Det går att lämna kommentar utan att ha eget konto. Markera anonym och fyll i ordverifiering, men underteckna gärna med ditt namn.

Berit

Anonym sa...

Hm, idag var jag och handlade men då var inte du där. Det var ju lite synd!