tisdag 31 maj 2011

Lite mindre axelsjal!

Den här sjalen har min mamma stickat.

Jag funderar på att göra den, men i vilken färg?

Bältros!

Just nu mår jag inge vidare. Jag har fått bältros på insidan av höger arm, ganska högt upp. Det började i slutet av förra veckan med att det sved o brände och jag frågade arb.kompisar om det var nå rött där, men ingenting syntes.

På lördag kom utslagen och på söndag for jag till läkare, man ska ju ha tabletter inom 72 timmar för att hämma viruset. Tabletterna hjälper inte mot smärtan, vilket jag har idag, väldigt ont i form av att det hugger till som nålar ibland, svider och bränner längs efter hela armen och upp mot axeln.

Jag har köpt kylbalsam och ipren idag, som ordinerats och det lindrar hyfsat.

Nu ska jag hädanefter skriva här om rolika saker, för bloggen heter ju Berits lyckodagar, men livet består ju förståss inte bara av lyckodagar.

Jag håller tummarna för att den här "helveteselden", som det även kallas ska bli bra snabbt för det här är inge roligt.

Må så gott alla bloggare och kramar!

Jag ska skärpa mig och sätta in lite bilder snart.

söndag 8 maj 2011

Ishbel klar!

Yes!!! Jag har stickat klart sjalen Ishbel och blev mycket nöjd med resultatet. När jag får ngn som kan fota mig med den på så kommer det bilder här. Det syns bäst hur fin den är när man har den på sig. Jag ska köpa en fin sjalnål att ha till.

Nu ska jag fortsätta att sticka på vanten "Elisabeth" från boken Solveigs vantar. Jag har gjort en vante och hade gjort nästan hela andra klar när jag upptäckte ett fel, grrr, som var nästan alldeles i början och då har det blivit liggande. Nya tag så är dom snart klara.

Ikväll ska jag jobba, börjar 18.00 och jobbar till stängning. Jag har varit hemma från jobbet sen i onsdags, fick fara hem på grund av fruktansvärt illamående och ont i magen, var riktigt orolig för att det värsta skulle hända när jag satt i kassan. När jag väl kom hem så tog det ändå nån timme innan jag buäää......... ni vet.

Nu är jag frisk i alla fall, yippie!!

Må så gott allihop och kramar!