tisdag 16 juni 2009

Tränat

Idag har jag varit och tränat på Nautilus. Sista veckorna har det bara blivit en gång i veckan, men nu ska jag då dit på torsdag också. Det känns så otroligt härligt när jag har gjort ett träningspass. Jag mår sååå bra och känner mig hurtig och fräsch, (efter duschen alltså).

Jag har även köpt mig en spikmatta som jag ligger på så gott som varje kväll. I helgen när vi var i stugan så glömde jag den. Jag har blivit mycket smidigare i axlarna och ryggen, fått mera rörlighet, så hurra för spikmattan. Den är ju bra för mycket har jag läst.

Nu ska jag ut med Smilla på en promenad och sen börjar jag jobba kl. 17.00.

Må så gott allihopa

måndag 15 juni 2009

Idag har jag varit ledig. Jag har cyklat en sväng till stan och haft tvättstuga på eftermiddan. Det här med vädret är ju som det är, lite hit och dit. Jag är då glad att jag har semester andra perioden i år, finns ju hopp om sommarvärme till dess.

Till helgen är det midsommar, vad det går undan. Jag jobbar hela midsommarhelgen i år. Vi ska till lillbrorsan och hans familj på midsommaraftons kvällen, ska bli kul.

Just nu handarbetar jag inte just nånting, syr nåt stygn på ett påbörjat broderi då och då, ingen inspiration.

torsdag 4 juni 2009

Sjuk om vartannat

Smilla vill vara med överallt.

Vi har varit i våran kära stuga i helgen som vanligt. Den här gången var det Alf som var sjuk och förra gången vi var där båda två passade jag på att vara sjuk, på min långledighet dessutom. I och för sig är det ju bra att vara sjuk när man ändå är ledig så slipper man ju sjukskriva sig, sparar pengar gör man ju också, om man nu ska se det positivt.

Våran lilla hund Smilla har också varit lite dålig. Hon gjorde illa sig i höger framben när hon busade med floppen, hennes älsklingsleksak. Det blir bättre och bättre för varje dag så det var nog en stukning.


Vilken blåst det är, kalla vindar dessutom, men det kan bara bli bättre, t ex vecka 29.