torsdag 27 november 2008

På gång just nu

Jag har virkat ett par vantar som Stickfrossa har på sin blogg. De var jätteroliga att virka och snabbt gick det. Jag har tänkt brodera nånting på mina, så bild kommer när det är gjort. Just nu stickar jag på vantar med japansk sticktecknik, som mamma lärt mig,jättekul, snart klar med en. Bild kommer när de är klara.

Sedan ska jag sticka en huvhalsduk åt min sons flickvän, och lite pulsvärmare som en del beställt på jobbet.

Ha de bra allihopa

tisdag 18 november 2008

Japansk stickning




















De här fina vantarna i japansk stickning har min duktiga mamma gjort. Jag måste absolut lära mig det för de är så snygga och sköna. Stickade i tuna garn.

onsdag 12 november 2008

Free Hit Counter




Free Counter

Helnöjd!


Nu har mitt paket med garn och te kommit. Jag blev verkligen helnöjd med garnerna. Det är Merino fine, 100 % merinoull, länge tänkt köpa sånt garn, och Tetee elegant. Jag gillar färgerna helskarpt. Vad det kommer att bli vet jag inte riktigt ännu.

Teerna är säkert goda, ska ta en kopp av det röda ikväll och krypa upp i soffan efter en lång arbetsam dag.

Jättetack Maria!

lördag 8 november 2008

söndag 2 november 2008

Myssockar


Äntligen är mina sockar klara. Jag är helnöjd med dom, blir myssockar vid tv:n eftersom jag är frusen om fötterna.

Therese blåa sjal

Bortglömd kudde


Den här kudden har jag påbörjat när jag gick i mellanstadiet. Jag hade sytt dit nästan alla blommor, mamma har gjort den klar och även virkat den mittersta blomman. När jag var dit häromdan så tog hon fram den och jag har inget minne alls av den, men den är rolig att ha kvar.

lördag 1 november 2008

Väntar med spänning!

Jag har skickat iväg mitt paket med garn och te och fått veta att det kommit fram. Det är roligt att hon blev nöjd med det jag skickade. Nu väntar jag med spänning på att mitt paket ska dimpa ned i brevlådan.

Idag har vi haft en städdag som verkligen behövdes och jag känner mig så tillfreds när det är gjort. Sjalen till Therese är klar och jag har stickat en grön mössa efter det, som jag gillar si så där. Nu håller jag på med socka nr två av de gröna. Tänk att det redan är 1:a november, tiden går så fort, snart är det jul. Jag längtar efter snön, så att det blir ljusare ute.

Ha det bra allihop och kram!