tisdag 27 maj 2008

Vårruset

Igår var jag med mina arbetskamrater på vårruset, tredje gången jag var med. Det gick bra trots det tråkiga vädret. Vi var fyra stycken från jobbet som tillsammans småjoggade och promenerade. Det är helt otroligt så mycket kvinnor som var med, rekord i år dessutom. Efter vi kommit i mål och fått medalj samt annat smått o gott så fikade vi tillsammans. Glad att jag var med, en kul grej.

När jag kom hem var det sköönt att krypa ner i ett varmt bad.

söndag 11 maj 2008

Vattnet stiger

En fröjd för ögat att se Smilla sitta och njuta, och vem vet kanske hon tänker så här.

Aftonväska


Den här tjusiga aftonväskan har min mamma gjort.

lördag 10 maj 2008

Duktig tjej


Den här fina plåthinken har jag fått av min brorsdotter. Hon är 17 år och går 1:a året på byggnads, och har alltså gjort den här hinken åt mig. Det är jag jätteglad för. Jag är en aningen avundsjuk på henne för hon ska nämligen åka utomlands nästa helg.

Solrosen har råkat ut för lite torka, men den repar sig sakta men säkert.

Linedanceuppvisning!!

Igår var jag för första gången med och dansade på en uppvisning och det gick riktigt bra, lite varation blev det nästan för alla, men det hör till. Vi var på nya läroverket. Lärarna hade fest med country som tema och då var det ju givet att inspireras med linedance. Vi dansade några danser och sedan fick de prova på och det var verkligen kul att se hur tacksamt det var. De var klädda i country stil, allt från indinaner till cowboys och Dolly Parton var också på plats. En kul grej och jag är glad att jag var med.

Yeehaah!!!

Må så gott alla och ha en bra dag!!

fredag 9 maj 2008

måndag 5 maj 2008

Trädgårdstomte, trädgårdskatt och väggmotiv


Katten pryder sin plats så fint på jordkällartaket.

Den här trädgårdstomten älskar jag. Vi fick den av min lillebror och hans familj när vi köpte stugan.

Älgfamiljen pryder bodaväggen.

Stugkänsla

Vilken helg vi haft i stugan och vilket väder på lördag. En sak är då säker att jag laddar då verkligen mina batterier, lugnet, fågelkvittret, utsikten med vattnet runt omkring och jag gör det som faller mig in. Vi har dessutom otroligt fina grannar och det betyder mycket.

Om jag är inne i stugan då är det som att se en tavla när man tittar ut genom fönstren. I lördags då bara kände jag att alla borde få vara med om denna lyckokänsla, bara av naturen och...ja hela atmosfären runt omkring. Jag blir lyrisk bara jag tänker på det. Varken min sambo eller jag hade trott att vi skulle få oss ett så fint sommarställe när vi började leta efter stuga.

I går hade vi främmande, en väninna med sin sambo. Det var så härligt när hon sa att det är verkligen stugkänsla, så känner vi också och så vill vi ha det.
Så här såg älven ut igår, 4/5-08