torsdag 25 augusti 2011

Stickcafé!

Den 5 september drar vi igång med stickcafé igen.

Örnäsgården i Stora salen, kl. 13.00-15.30

Välkomna!

Axeln tjorvar!

Nu har jag besvär med axeln igen, men det är nästan ett år som jag behövde vara sjukskriven. Jag har ätit naproxen, som pronaxen, i en vecka men det har inte hjälpt. I morse hade jag så ont så jag var irriterad på allt och alla.

Jag fick en tid hos läkaren som gav mig cortison sprutor på tre ställen. Han skrev ut mer naproxen och norgesic, som är smärtstillande och muskelavslappnande, samt att han ordinerade en veckas vila av armen och axeln.

Det är bara att göra som läkaren säger så att det inte blir värre, men det är så typiskt för jag skulle vara på kontoret nästa vecka, där jag trivs så bra, men ingenting att göra åt.

Må så gott allihop!

måndag 8 augusti 2011

Sista semesterveckan!

Nu går jag in på sista semesterveckan, har gått så fort.

Just nu handarbetar jag inte så mycket men det blir väl mer till hösten. Jag har påbörjat en kofta med kort ärm men det är inte många varv gjorda, fattas inspiration.

Nu på lördag ska jag och min svägerska på dans i Allsån. Jag ser verkligen fram emot det, men jag har inte dansat på över 10 år så det blir lite pirrigt. Vi har hyrt en stuga där så jag håller tummarna för att solen skiner på oss.

Må så gott och kram!