tisdag 30 mars 2010

Påbörjad filt!




Det här stickar Kristina som går på stickcaféet.
Jättefina motiv som hon stickar i remsor, och syr sen
ihop till en filt.

Lite alster!




Här är lite färdiga alster som en del från stickcaféet har gjort.
Påsktavlor av Doris, vantar o sockar av Gunhild,
gaffelvirkad halsduk av min mor.

söndag 28 mars 2010

Sovdags!

När jag sätter mig här med bloggen kan jag bli sittande hur länge som helst, tiden går sååå fort. Datorn tjorvar ibland och gör mitt i allt stora bokstäver i en mening, kastar om texten och är allmänt galen. Jag fick till det sen men hur jag gjorde vet jag inte.

Nu är det läggdags. Natti, natti.

Förresten, stickcafé i morgon.

Nu är det nära!




Snart kommer barnbarnet, ååååh vad vi längtar. Tiden är ute på skärtorsdag. Vad blir det månntro??? Har först trott en pojke och sen en flicka, ja kanske en pojke eller? Spännande!!

Påsken!




Under påskhelgen blir det att vara i stugan. Jag är ledig från påskafton t.o.m tisdag. Vi åker dit redan på långfredan. Det ska bli såå härligt att vara där. Hoppas på bra väder så man kan vara ute och gå på isen bl.a.

Vi ska äta god mat och godis hör ju liksom till också.

Ha de bra och kramar!

måndag 22 mars 2010

Virkat mössa


Jag har virkat den här mössan efter os-mössans beskrivning. Rolig och lätt att virka.

torsdag 18 mars 2010

Bra sagt om livet!

Frihet är inte värd att ha om den inte innebär frihet att ha fel
- MAHATMA GANDHI -

Det enda vi vet om livet är att ingen av oss kommer ur det levande så vi kan lika gärna försöka uppnå det vi vill när vi ändå är här.
- GARY TUERACK -

Vad du ser kan du inte hjälpa,men vad du säger beror helt på dig själv
- JUDISKT ORDSPRÅK -

När en dörr stängs öppnas en annan. Men ofta ser vi så länge och ångerfullt på den dörr som stängs att vi inte ser den som öppnar sig för oss.
- ALEANDER GRAHAM BELL -

Bra skor

Jag behöll massajskorna, som de kallas, och jag tror på att det är ett bra köp. Jag har bara liiite ont när jag går med dom, och det känns att jag får en rakare hållning i hela kroppen.

Det är ovant att gå i dom, men så är det i början, man vänjer sig.

Må så gott allihop och ha en riktigt bra dag!

tisdag 16 mars 2010

Mina fötter

Jag har besvär med värk i fötterna, speciellt i höger fot. Idag var jag till läkaren som säger att det är artros, ska på röntgen framöver. Hon tipsade om skor som ska vara bra, man gungar nästan när man går. Jag har köpt ett par från hälsokostaffären, men de är inte billiga precis. Om det hjälper så är det ju värt det förståss. Hon tipsade även om en sula som finns att köpa, då avgjuter man fotmåttet och tillverkar efter det en personlig sula.Vilket är bäst måntro? Om nu sulan går att använda i olika skor så är det ju mer praktiskt.

Jag ska kolla upp och fundera.

Ha de bra allihop!

Virkad filt


En filt jag har virkat i eskimo, gick fort att virka men det gick mycket garn. Ett nystan räckte inte långt. Den är c:a 75x120

tisdag 9 mars 2010

Hos Anki

Ikväll har jag varit hos min arbetskamrat Anki. Vi åt sallad med kycklingklubbor och till efterrätt en god chokladmousse med hallon o vaniljvisp, mums så gott det var. Efter det småtittade vi på filmen Marley o jag, det blir ju lite surr emellanåt.

Här är hennes söta kisse som är lite bortskämd minsann, här får hon smaka på vaniljvisp, inte alla katter som får det.