måndag 20 april 2009

I lördags var vi på min väninnas begravning. Den var mycket fin och gripande. Prästen talade väldigt fint och känslosamt, bl.a om hennes livsglädje, men även att hon förberett sig väl inför sista resan.

Efter det åkte vi till stugan. Jag var så trött att jag somnade direkt vi kom dit. Det var ju inget speciellt bra väder i helgen, men ändå skönt att vara där. I söndags var jag och fikade hos min brorsson som fyllde 16 år, mycket gott fika och god tårta som bl.a storasyster bakat.

Nu har jag sytt dit dragkedjan i jackan och det blev perfekt. Jag är nästan klar med sjalen, kommer på bild när den är klar.

Må så gott allihopa och kram/Berit

söndag 12 april 2009

Vårtrött

Det är lite stiltje vad det gäller att skriva och fota ngt här i bloggen. Jag är lite trött nuförtiden men det kanske är vårtröttheten som det brukar talas om. Det har blivit fyra ggr att träna på Nautilus och det är jag riktigt nöjd med, ska dit i morgon. Jag har jobbat hela påsken och vad gör väl det när man ser hur vädret har varit. Idag var vi till stugan en sväng, promenerade på isen och grillade hamburgare.

På handarbetsfronten så stickar jag på en sjal och ibland på benvärmare. Jag har också gett mig på att byta dragkedja till en vårjacka. Dragkedjan är ditnålad och jag ska tråckla fast den innan jag syr på maskin, och det kommer att bli riktigt bra har jag bestämt mig för.

Ha det bra allihopa och kram!